Соопштение за полагање влезен колоквиум по предметот “Трговско право”

Влезниот колоквиум по предметот трговско право ќе се одржи на 18ти август 2022 година во 12 часот во амфитеатар 2. Колоквиумот се полага на материјалот за првите четири недели согласно со силаубсот

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux