СООПШТЕНИЕ за полагање на испитот Трговско право

Со оглед на големиот број на пријавени студенти во терминот за полагање на испитот трговско право, закажан за 13.09.2021 година, студентите ќе бидат поделени на следниот начин: во 9 часот во амфитеатар 3 ќе полагаат студентите чиј број на индекс завршува на парен број или на нула, во 11 часот во амфитеатар 3 ќе полагаат студентите чиј број на индекс завршува со непарен број

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux