РАСПОРЕД ЗА ЕЛЕКТРОНСКО ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ПРЕКУ IKNOW СИСТЕМОТ И СЛУЖБАТА ЗА СТУДЕНТСКИ ПРАШАЊА ЗА ЗИМСКА ИСПИТНА СЕСИЈА 2019/2020 година

За подетални информации преземете тука.