СООПШТЕНИЕ ЗА СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЈУСНКАТА ИСПИТНА СЕСИЈА 2019/20 ГОДИНА

Почитувани студенти,  во прилог ви е дадено дадено соопштение за спроведување на јунската испитна сесија.