СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ПОЛАГАТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО ВТОРА ДЕКАДА – август/ септемвриска сесија – Правни студии и Односи со јавност

Се известуваат студентите дека испитот по англиски јазик, закажан за 07.09.2021, втора декада, ќе се одвива со физичко присуство. Испитот ќе се одржи во амфитеатар 2 со почеток од 12 часот. Се замолуваат сите студенти кои ќе полагаат да бидат пред амфитеатарот во 11.45. Термин од 15 часот нема да има.

проф. д-р Зорица Трајкова