СООПШТЕНИЕ ЗА СТУДЕНТИТЕ КОИ ПОЛАГАТ АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО ДОПОЛНИТЕЛНА СЕСИЈА – Правни студии и Односи со јавност

Се известуваат студентите дека испитот по англиски јазик, закажан за 23.09.2021, втора декада, ќе се одвива со физичко присуство. Испитот ќе се одржи во амфитеатар 2 со почеток од 10 часот. Се замолуваат сите студенти кои ќе полагаат да бидат пред амфитеатарот во 09.45. Други термини нема да има!

проф. д-р Зорица Трајкова Стрезовска