СООПШТЕНИЕ ЗА УПИС И ЗАВЕРКА НА СЕМЕСТАР 2019 година

Почитувани студенти,

Соопштенијата за упис и заверка на семестар додипломски и постдипломски студии може да се превземат подолу.

Соопштение за запишување на II, III, IV семестар 2019.

Заверка на мастер VII семестар и запишување на VIII семестар и презапишување 2019.

 

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

 

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux