СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.07.2020 година во 11 часот, кандидатката  Климентина Марковска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Државна ревизија и примена на Меѓународни ревизорски стандарди во Република Северна Македонија“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа  Skype link: https://join.skype.com/djuvHCQG5A49“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux