СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.07.2020 година во 12 часот, кандидатката  Ирена Папазова ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Буџет на Европска Унија финансиско правни аспекти“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Skype link: https://join.skype.com/hAusXUJsItbC“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux