СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.07.2020 година во 13 часот, кандидатката  Наташа Ристеска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Растот и развојот на е-трговијата, процесирање на е-трансакциите, начинот на имплементација на е-трговец и законска регулатива која ја регулира е-трговијата според македонското право“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа  Skype link: https://join.skype.com/gyYhO0kmkx6D.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux