СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.07.2020 година во 11 часот, кандидатката  Даниела Дамеска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Финансирање на Општина Аеродром: состојби и предизвици“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Skype link: https://join.skype.com/dFgXverCODNs“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux