СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.07.2020 година во 12 часот, кандидатката  Моника Крстевска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Финансиско правни аспекти на финансирање стартап бизниси во Република Северна Македонија“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Skype link: https://join.skype.com/ncOiLdcibL4U“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux