СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.07.2020 година во 9 часот, кандидатката Елена Поповска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Однос помеѓу јавното обвинителство и полицијата во претходна постапка“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux