СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.07.2020 година во 10 часот, кандидатката Јасмина Спасеска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Семејното насилство низ практиката на Основниот суд Прилеп во период 2015-2019 година“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux