СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.07.2020 година во 10 часот, кандидатката Бојана Неткова ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Насилство врз жената и семејно насилство како форма на родово базирана дискриминација“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux