СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.07.2020 година во 12 часот, кандидатот Душко Петров ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Воените злосторства во меѓународното и компаративното казнено прав“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Zoom“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux