СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 16.07.2020 година во 9 часот, кандидатката Маријана Маринковска ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Регулирање на сурогат мајчинството во македонското законодавство – de lege lata, de lege ferenda“.

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа Microsoft Teams“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux