СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 16.07.2020 година во 12 часот, кандидатката Кристина Крстаноска ќе го брани својот магистерски труд на тема: Правна заштита на корисните модели во споредбеното право и можни перспективи за нивно воведување во домашниот правен систем

  Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,,Microsoft Teams“.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux