СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите дека оцени кај Проф. д-р Драги Рашковски по предметот Право и информатичка технологија од летниот испитен рок (јунска сесија) ќе се даваат на ден 27.08.2020 година(четврток) во 9.30 часот.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux