СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 16.09.2020 година, во 10 часот, кандидатoт Фирдесе Имери ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Продажба на градежно земјиште сопственост на Република Северна Македонија “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux