СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на ден 2.10.2020 година (петок) во 13 часот, кандидатката М-р ХЕДИБЕ НЕСИМИ ќе ја брани својата докторска дисертација на тема:

Идеализам vs реализам: концепти за војна и мир

Одбраната ќе се одржи во салата за состаноци на Правниот факултет „Јустинијан први“ – Скопје, Бул. „Гоце Делчев“9б – Скопје (сала за ННС под деканат)

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux