Соопштение

Часовите по предметот Англиски јазик за групите Новинарство и Политички студии (на македонски и англиски јазик) ќе започнат наредната недела, на 9.10.2019 (среда). Се замолуваат студентите да ги земат соодветните материјали за предметот во фотокопирница Авогадос од нареден понеделник (7.10.2019).

Благодарам многу. Денес од оправдани причини не можам да одржам час па сакав да бидат известени.

Се’ најдобро,

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux