СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите кои го положиле испитот по Економика и Политичка економија на англиски кај професорот Кандикјан во јунската и спетемвриската сесија, да ги остават индексите во Библиотеката на Правниот факултет во периодот од 11. 00 до 11.30 часот на ден 29.09.2000 година (вторник).

За времето и местото на подигнување на индексите благовремено ќе следува дополнително соопштение.

Скопје 28.09.2020 година Проф. Владимир Кандикјан