СООПШТЕНИЕ

Одбраната на докторатот на м-р Хедибе Несими закажана за 2.10.2020 година во 13 часот во просториите на Правниот факулет „Јустинијан Први“ се одложува. Дополнително ќе биде објавен новиот термин за одржување на одбраната.

Во прилог докторската дисертација.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux