СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.10.2020 година, во 10 часот,  кандидатoт Кристина Цонкинска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Оставинска постапка: меѓу законските решенија, теоријата и праксата “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux