Соопштение

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека резултатите од испитот по Трудово право, оддржан на 24.09.2019 година, ќе бидат соопштени на ден 03.10.2019 година (четврток)  во 12 часот, во амфитеатар 8, од страна на проф. д-р. Тодор Каламатиев, и проф. д-р. Лазар Јовевски.

Со почит,
Катедра по трудово право на Правен Факултет „Јустинијан Први“

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux