СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.10.2020 година, во 11 часот, кандидатoт Тамара Стоилковска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Појавни облици на корупцијата во Република Северна Македонија “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, ZOOM “

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux