СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.10.2020 година, во 10 часот, кандидатoт Фјола Зеќири ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Заштита на личните права во работен однос “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux