СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.10.2020 година, во 9 часот, кандидатoт Наташа Јанкуловска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Оставината во современите наследни права: Актуелни прашања и дилеми “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux