СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.10.2020 година, во 9 и 30 часот, кандидатoт Ардијана Стафаи ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ За потребата од согласување на македонското семејно законодавство со европското семејно право по однос на родителските односи “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, Мicrosoft Teams “.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux