СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.10.2020 година, во 10 часот, кандидатoт Арета Мерџановска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Стратегијата за реформи во правосудниот систем и нејзините имликации во казнено-правното законодавство “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, ZOOM“.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux