СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.10.2020 година, во 11 часот, кандидатoт Елена Атанасоска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Профил на жртва на трговија со луѓе “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, MS TEAMS“.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux