СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 26.10.2020 година ( понеделник) во 10 часот, кандидатот Јане Горгиев ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Влијанието на општественото одговорно инвестирање врз современото корпоративно управување “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux