СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 26.10.2020 година ( понеделник) во 11 часот, кандидатката Симона Јованова ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Едукцијата и доедукацијата на менаџментот како основен предуслов за приближување на македонските компании кон Eвропските пракси – низ призмата на корпоративното управување “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux