СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 26.10.2020 година ( понеделник) во 12 часот, кандидатот Аце Ивановски ќе го брани својот магистерски труд на тема:„ Начини на основање и организација на акционерско друштво “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux