СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.11.2020 година (понеделник) во 12 часот, кандидатот Стојанчо Радичевски ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Долготраен закуп на градежно земјиште во македонското право “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux