СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.11.2020 година (петок) во 10 и 30 часот, кандидатот Бранислава Стојчевски ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Улогата на Командниот и координацискиот центар во полициските соработки помеѓу државите – членки на Меѓународната Организација за Криминалистичка Полиција – ИНТЕРПОЛ “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux