СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.11.2020 година (понеделник) во 10 часот, кандидатот Миле Шкртов ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Стекнување на сопственост врз основа на правно дело во правниот систем на Република Северна Македонија и во споредбеното право “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux