СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 13.10.2020 година, во 10 часот, кандидатoт Мартина Грнчаревска ќе ја брани својот магистерски труд на тема: „ Казненоправните аспекти на јавните набавки во Република Северна Македонија “

Одбраната ќе се одржи преку видео конференциска платформа ,, ZOOM“.

Од Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux