СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.11.2020 година ( понеделник) во 12 часот, кандидатот Никола Јазаџиски ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ LEADER пристапот како социјален инструмент за развој на руралните средини во земјите членки и кандидати на Европската унија “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux