СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.12.2020 година ( вторник) во 10 часот, кандидатката Василика Калајџиска, студентка на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Правна рамка и начини на финансирање на инвестиции од областа на енергетиката “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux