Соопштение

Се известуваат сите студенти кои се запишани на мастер студиите по Деловно право во учебната 2019/2020 година, да побараат прием на следната фб страница:  Деловно право 2019-2020

Линк од групата Деловно право 2019/20

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux