СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.12.2020 година ( петок) во 13 часот, кандидатот Предраг Каранфиловски, студент на втор циклус политички студии – насока дипломатија и меѓународни односи ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Влијанието на меѓународната заедница врз граѓанските конфликти – случајот на Јужен Судан “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux