СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 12.01.2021 година ( вторник) во 9:00 часот, кандидатката Ивана Тошевска, студентка на втор циклус студии – насока административно право и јавна администрација ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Одговорност на администрацијата “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams .

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux