СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.01.2021 година ( петок) во12:00 часот, кандидатот Ѓорѓи Влајнкиноски, студент на втор циклус студии – насока уставно право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Децентрализацијата и системот на македонската локална самоуправа со посебен осврт на општина Вевчани “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams .

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux