СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 02.02.2021 година ( вторник) во 12 часот, кандидатката Ивана Митева ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Правата и обврските на Република Северна Македонија како најнова членка на НАТО “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux