СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.02.2021 година ( вторник) во 09 часот, кандидатката Кристина Соколова, студентка на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Казнени дела против јавен ред и мир – теоретски и практични аспекти “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux