СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.03.2021 година (среда) во 10 часот, кандидатoт Дејан Коцевски, студент на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Девизниот курс како оружје во трговската војна на САД и Кина “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux