СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.03.2021 година (среда) во 10 часот, кандидатката Ивана Ажиевска, студент на втор циклус студии – насока меѓународно право и односи и право на ЕУ ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Страни на спогодбата за меѓународна трговска арбитража “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ZOOM.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux