СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 11.03.2021 година (четврток) во 10 часот, кандидатката Тамара Митева, студент на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Феноменологија, етиологија и превенција на самоубиства “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ZOOM.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопј

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux